Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Νίκος Καραπάνος «Αυτή η χώρα δεν έχει καμία τύχη με τους ίδιους οργανοπαίχτες να χρησιμοποιούν παλιά όργανα»....

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Δυτικά στα fm 96,1 την Παρασκευή 11 Ιουνίου, ο Νίκος Καραπάνος ευχαρίστησε δημόσια όλους όσους τον εμπιστεύτηκαν και τον εξέλεγξαν στη θέση του γραμματέα της ΕΚΟ εμπόρων της ΝΔ: « Είναι σημαντική διάκριση για μένα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ πλήρως στις προσδοκίες όλων όσων με εξέλεγξαν φροντίζοντας να ενημερώνω και να στηρίζω όλους τους εμπόρους βοηθώντας τους όσο μπορώ. Ο κλάδος μας χρειάζεται στήριξη καθώς τα στατιστικά του τελευταίου έτους δείχνουν ασφυξία κα αδιαφορία από την πλευρά της κυβέρνησης, μιας και το μόνο που ενδιαφέρει και ακολουθεί είναι η εισπρακτική πολιτική της, χωρίς καμία μέριμνα για ανάπτυξη. Οφείλει η κυβέρνηση να στηρίξει τους επαγγελματίες ειδάλλως οι επιχειρήσεις κινδυνεύουν να κλείσουν ή μια μετά την άλλη».

Αναφέρθηκε στο καθεστώς που επικρατεί και έχει σαν αποτέλεσμα να πλήξει την εντιμότητα, υπερηφάνεια και αίσθημα ευθύνης του Έλληνα. Όλο αυτό το σκηνικό γυρίζει τη χώρα πολλά χρόνια πίσω. Επεσήμανε ότι Επικρατεί πλέον μια απαξίωση που φαίνεται από την έλλειψη αντιδράσεων από τον λαό. Χαρακτήρισε παταγώδη αποτυχία τη διαιώνιση οικογενειακών τζακιών..
«Αυτή η χώρα δεν έχει καμία τύχη με τους ίδιους οργανοπαίχτες αλλά με παλιά όργανα. Ο κόσμος περιμένει κάτι νέο, κάτι καινούριο, Εγώ συμμετέχω μόνο για να είμαι παρών, να παρακολουθώ τις εξελίξεις και να μπορέσω να προασπίσω, να φωνάξω και να αντιδράσω».

Ως προς το χρίσμα η θέση του ήταν επιφυλακτική, θεωρώντας ότι δεν θα οδηγήσει κανέναν στην επιτυχία, λόγω της υπάρχουσας πολιτικής απαξίωσης. Πιο σημαντικό, όμως, θεωρεί το σχέδιο που έχει ο καθένας για τον τόπο του. Για ακόμα μια φορά δήλωσε παρών και διάθεση να προσφέρει στον τόπο που γεννήθηκε τα καλύτερα. Πρότεινε ανοιχτές διαδικασίες επιλογής υποψηφίων με κάλπες μεταξύ όλων των φίλων και μελών, ακολουθώντας έτσι τον ύψιστο δημοκρατικό τρόπο, που εφαρμόζει το κόμμα της Ν.Δ στέλνοντας σε όλα τα στελέχη της ερωτηματολόγιο σχετικά με το ποιούς θεωρούν ικανούς για υποψήφιους δημάρχους της περιοχής. Έκλεισε τη συνέντευξή του λέγοντας:
« Εγώ είμαι εδώ πριν και μετά τις εκλογές»..

Δεν υπάρχουν σχόλια: