Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ


Ξημερώματα Σαββάτου μια ισχυρή καταιγίδα δημιούργησε πλημμύρες στο νησί του Αιτωλικού, αλλά και στις περιοχές του ΑιΓιάννη, Αγίου Αθανασίου, Κεφαλόβρυσο και Κλεισούρα.
Αυλές, ισόγεια, υπόγεια, δρόμοι, καθώς και οικόπεδα πλημμύρησαν και χρειάστηκε σε πάρα πολλές περιπτώσεις η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου για την άντληση των νερών, καθώς και η κινητοποίηση των συνεργείων και μηχανημάτων του Δήμου Μεσολογγίου.....

Στην Δυτική παραλία τα νερά έφτασαν στο ύψος του δρόμου, γαίτες βούλιαξαν, οι καμάρες των γεφυριών χάθηκαν, καθώς το ύψος των νερών της Νίδοβας ανέβηκαν περισσότερο από μισό μέτρο.
Στο Κεφαλόβρυσο τα ορμητικά νερά των χειμάρρων εναπόθεσαν φερτά υλικά στο οδόστρωμα της επαρχιακής οδού Αντιρρίου – Αγρινίου και στην ΑγιαΛεούσα είχαμε κατολισθήσεις σε πολλά σημεία του οδοστρώματος, όπου και εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα.
Μέχρι το μεσημέρι τα νερά στους δρόμους του Αιτωλικού υποχώρησαν, στο Κεφαλόβρυσο αποκαταστάθηκε το μεγαλύτερο μέρος του οδοστρώματος, αλλά στην Κλεισούρα δεν προβλέπεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες καθαρισμού σήμερα.
Στις φωτό που ακολουθούν μπορείτε να δείτε το μέγεθος των προβλημάτων. Η κακοκαιρία συνεχίζεται και ίσως να έχουμε νέα προβλήματα.



































Δεν υπάρχουν σχόλια: