Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ


Νοέμβρης 2003. Το Αιτωλικό είναι ανεξάρτητος Δήμος μαζί με τις κοινότητες Σταμνάς, Χρυσοβεργίου, Αγίου Ηλία και Φραγκουλέικων και παίρνει μέρος στην 4η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης Πόλις 2003.
Συγκεντρώνονται τοπικά προϊόντα από της ντόπιες επιχειρήσεις και παρουσιάζονται στην έκθεση. Επίσης φτιάχνεται μία παρουσίαση σε power point για τον Δήμο Αιτωλικού και προβάλλεται στο περίπτερο του Δήμου στην έκθεση σε γιγαντοοθόνη......


Επιλέγονται οκτώ (8) εικόνες του Αιτωλικού και γίνονται καρτ-ποστάλ. Τυπώνονται 32.000 κάρτες και τοποθετούνται σε καλαίσθητους φακέλους και διανέμονται στους επισκέπτες του περιπτέρου του Δήμου Αιτωλικού. Όσες περισσεύουν διανέμονται στους Αιτωλικιώτες και ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μέσω των τοπικών εφημερίδων. Έτσι διαφημίζεται το Αιτωλικό, το βλέπουν και το μαθαίνουν παντού, μιας και ακόμα δεν έχουν ιδρυθεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram κλπ).
Όταν λέει κάποιος πλέον ότι είναι από το Αιτωλικό, οι περισσότεροι ξέρουν για ποιο μέρος μιλάει χωρίς να χρειάζεται η διευκρίνιση «δίπλα στο Μεσολόγγι».
Οι εικόνες κυκλοφορούν στο internet μέσα από τα forum και τα chat και όλοι γνωρίζουν μια πανέμορφη καθαρή πόλη - νησί που λέγεται Αιτωλικό.

ΕΙΚΟΝΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ΚΑΡΤ-ΠΟΣΤΑΛ









 








 
 





 









Μετά γίναμε Δήμος Μεσολογγίου, τα κέντρα αποφάσεων και η διοίκηση μεταφέρθηκε στο Μεσολόγγι με τα αποτελέσματα που όλοι βλέπουμε, μυρίζουμε και βιώνουμε!
Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει τους διοικούντες μαζί με τα φερέφωνα τους να ισοπεδώνουν τα πάντα με το μόνιμο παραμύθι «έλα μωρέ τόσα χρόνια δεν γινόταν τίποτα, τώρα θα λυθούν όλα;»



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pios jerei posa lefta fagate stin ekthesi auti...

etolikonews είπε...

Και γιατί δεν ρωτάτε τους υπαλλήλους σας εκεί στο Δήμο, οι ίδιοι ήταν και τότε!
και μην γράφετε γκρικλις δεν κρύβεστε έτσι...