Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

ΟΡΑΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ


Ένας γνήσιος Αιτωλικιώτης, που αγαπάει πραγματικά τον τόπο που
γεννήθηκε και μεγάλωσε και τον βλέπει να χάνετε από την αδιαφορία των ανεύθυνων που μας διοικούν, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ, δεν άντεξε να βλέπει την κατάρρευση των γεφυριών και δραστηριοποιήθηκε.....

Δεν είναι Δήμαρχος, δεν είναι Αντιδήμαρχος Αιτωλικού, δεν είναι Πρόεδρος της ΤΚ Αιτωλικού, ούτε καν Δημοτικός Σύμβουλος. Δεν επιδιώκει για τον εαυτό του τον τίτλο του προστάτη των γεφυριών, ούτε του Δον Κιχώτη της Εφορίας Νεοτέρων Αρχαιοτήτων.
Βλέπει  την αδιαφορία και τον κίνδυνο να κυκλοφορούμε σε λίγο με γαίτες λόγω της επικείμενης κατάρρευσης των γεφυριών του Αιτωλικού των πληρωμένων από τους ίδιους τους Αιτωλικιώτες. Θέλει να αφήσει γερά γεφύρια παρακαταθήκη στα παιδιά του και τα παιδιά μας και δεν τον νοιάζει να βολέψει τα παιδιά τους.
Έτσι άδολα σκεπτόμενος, επικοινώνησε με την Εφορία Νεοτέρων Αρχαιοτήτων της Πάτρας και τους έθεσε το πρόβλημα και ζήτησε την επέμβασή τους. Του ζητήθηκε να φωτογραφήσει τα γεφύρια και να τους στείλει τις φωτογραφίες για να δουν το μέγεθος του προβλήματος.
Κοινοποίησε και στο etolikonews τις φωτογραφίες για να δουν όλοι το πρόβλημα, χωρίς να επιζητάει καμία αναφορά στον εαυτό του, χωρίς να φωτογραφίζεται με φόρμες εργασίας, χωρίς να δημοσιεύει την προσπάθεια του στο FB και σε έντυπα που έχουν το ρόλο γραφείου τύπου του Δήμου Μεσολογγίου.
Εμείς θεωρήσαμε  σωστό να αναφερθούμε σ’ αυτόν που έκανε όλη αυτή τη προσπάθεια με το όνομα του, συγχαίροντας τον ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟ και ευχόμενοι να βρεθούν κι άλλοι μιμητές της προσπάθειας του.


















3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί οι γνωστοί εθελοντές και δημοτικοί άρχοντες, επί πληρωμής, Γένδουλας-Σταράμος, δεν αναλαμβάνουν καμιά προτοβουλία για τη διάσωση των γεφυριών; Μήπως είναι δύσκολη η γωνία για φωτογραφίες αυτοπροβολής;

Ανώνυμος είπε...

αστα να πεσουν να φτιαξουνε καινουρια σα το ριο αντιριο μεγαλα με πεζοδρομιο για τους πεζους,

Ανώνυμος είπε...

αστα να πεσουν τα ρημαδια