Δευτέρα, 2 Μαΐου 2016

ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣΣτα πλαίσια των διεκδικήσεων για καθαρό πόσιμο νερό και καθαρή θάλασσα, η επιτροπή πολιτών ανάρτησε πανό στο Δημοτικό κατάστημα Αιτωλικού, διατρανώνοντας «ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ» ζητώντας να δοθεί άμεσα λύση για τα προβλήματα αυτά που ταλανίζουν το τόπο μας και υποβαθμίζουν τη ζωή μας.
Καθαρό νερό που έχει υποχρέωση να μας παρέχει ο Δήμος Μεσολογγίου ως αγαθό ζωής και καθαρή θάλασσα σαν αυτή που μεγαλώσαμε μέσα της και μας μεγάλωσε ταΐζοντας μας.....

Κατά τη διάρκεια της ανάρτησης του πανό, κατέφτασε ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου και απαίτησε να το  κατεβάσει η ομάδα, γιατί προφανώς θεώρησε ότι χαλάει το «μαγαζάκι του». Και όταν κατάλαβε ότι το αυστηρό του ύφος δεν μπορεί να επιβάλει τα θέλω του, σήκωσε «απειλητικά» το κινητό του, προσπαθώντας ποιος ξέρει άραγε τι ήθελε να κερδίσει!
Η Δημοτική μας Αρχή από τον πρώτο έως τον τελευταίο πρέπει να κατανοήσει ότι οι πολίτες του Αιτωλικού έχουν εξαντλήσει την υπομονή τους και βροντοφωνάζουν «ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ». Τί σημαίνει αυτό θα το καταλάβουν σύντομα.Δεν υπάρχουν σχόλια: