Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Μεσολογγίου ανακοίνωσε ο Σάββας Γερογιάννης

Η 7η κατά σειρά υποψηφιότητα για το δήμο Μεσολογγίου ανακοινώθηκε σήμερα. Πρόκειται γι' αυτή του συνταξιούχου αστυνομικού, Σάββα Γερογιάννη, ο οποίος, με γραπτή του δήλωση επισημοποίησε την υποψηφιότητά του, αφού εδώ και πολλούς μήνες είχε ξεκινήσει έναν ευρύ κύκλο συναντήσεων και επαφών με πολίτες για το σκοπό αυτό.
Στη δήλωσή του ο κ. Γερογιάννης σημειώνει:

"Με πραγματική αγωνία για την πορεία του τόπου μας και ταυτόχρονα με αίσθημα ευθύνης και χρέους απέναντι στους συνδημότες και συνδημότισσες, προκειμένου να τερματιστεί η παραπληροφόρηση σχετικά με το πρόσωπο μου, ανοιχτά και καθαρά ανακοινώνω την απόφαση μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος......
για τον δήμο της Ι.Π. Μεσολογγίου κατά τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2014,ηγούμενος ανεξάρτητου, αδέσμευτου συνδυασμού του ρεαλισμού και του μέτρου.


Χωρίς “γραμμή” από εξωγενείς ή ενδογενείς παρασκηνιακούς παράγοντες που θεωρούν τον εαυτό τους ότι κατέχει το αποκλειστικό δικαίωμα να καθορίζει και να ελέγχει τα δημοτικά πράγματα.

«Ποιοι είστε τέλος πάντων;» Θα έχετε ήδη αναρωτηθεί. Μην ανησυχείτε. Είμαστε γνωστοί λίγο ως πολύ. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα άφθαρτων και ασυμβίβαστων προσώπων που πήραμε την απόφαση με άκαμπτη θέληση να βγούμε μπροστά, ακολουθώντας το δύσκολο ανηφορικό δρόμο της προσφοράς και της ελπίδας, αντίθετα στο ρεύμα της μετριοκρατίας και της συμβιβασμένης συμφεροντολογίας με ύποπτες «κολεγιές» και συναλλαγές. Όλοι μας με φανερές εργασίες και πολυετή ένσημα, στο γραφείο, στην έδρα, στο πεζοδρόμιο, στο χωράφι, στη θάλασσα, στην οικοδομή, στο μαντρί, στο χωριό και στη πόλη.

Έγκαιρα θα σας ανακοινώσουμε ονόματα συνεργατών και πρόγραμμα για να μας κρίνετε και να μας συγκρίνετε.

Ήρθε η ώρα της ρήξης, της αποχώρησης-απομάκρυνσης του φθαρμένου πολιτικού προσωπικού του τόπου μας και των «επαγγελματιών» της πολιτικής. Το παρόν αναζητά φρέσκες ιδέες και ξεκούραστες φωνές με ελεθευρόφρονη σκέψη, εντιμότητα και καθαρότητα να θέσουν τέρμα στο τέλμα που μας περιβάλλει στην αδικία που επικρατεί, στην ανομία που προκαλεί την αταξία, στην εξουσία των παρασκηνίων που διψάει για νέους υπηρέτες.

Εμείς θα υπηρετήσουμε μόνο και μόνο τον τόπο και τον Δήμο ,χωρίς αποκλεισμούς και διαχωριστές γραμμές. Ήρθε η ώρα της σύμπραξης και της σύνθεσης όλων των απόψεων, των προσεγγίσεων, της οικοδόμησης κλίματος εμπιστοσύνης και συναίνεσης με κοινό αντίπαλο μόνο τα προβλήματα και όσους εμποδίζουν την επίλυσης τους.

Κάνουμε σημαία μας την ευθύνη και την ανιδιοτέλεια μας.

Πρόταγμά μας είναι να ανυψώσουμε με το προσωπικό μας παράδειγμα σεβασμού, αυταπάρνησης και θρησκευτικής προσήλωσης το Δήμο της Ι.Π Μεσολογγίου, στο ύψος των ανυπέρβλητων ιδέων, στοχασμών, αγώνων, ιερών και οσίων, ώστε να συγκρίνεται ποιοτικά και όχι ποσοτικά από άφρονες, ανιστόρητους και ιερόσυλους.

«Το Μεσολόγγι ιστορικώς έχει παύσει να είναι τόπος. Έχει παύσει να υπόκειται σε γεωγραφικές μετρήσεις. Έχει παύσει να επιδέχεται συγκρίσεις. Είναι έννοια Ιερά και ανυπέρβλητος και οποιαδήποτε άλλην»… έγραφε την 15-4-1973 στην Αιτωλική ο Χρήστος Γ. Ευαγγελάτος.

Κάθε συμπολίτης μας που πιστεύει στα προαναφερόμενα και ενδιαφέρεται για το καλό και την πρόοδο του τόπου, είναι δε καθαρός και έντιμος, ανιδιοτελής, εργοποιός και υπεύθυνος, δύναται ατομικά ή συλλογικά να συνεργαστεί και να συμπορευτεί μαζί μας με συγκεκριμένη προγραμματική δέσμευση χωρίς αγκυλώσεις.

Είναι η ώρα της ευθύνης και της υπέρβασης για όλους μας!

Με εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια: