Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ο "Λεπρέντης" για άλλη μία μέρα στη σκηνή!

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ, ώρα 8.30 μ.μ.

Ευχαριστούμε το υπέροχο κοινό που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου "Ευανθία Καρβέλη" και στις δύο παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν.
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης και των περιορισμένων καθισμάτων που υπάρχουν, πολλά ήταν τα άτομα και σήμερα που δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν την παράσταση.
Γι αυτό το λόγο θα πραγματοποιηθεί άλλη μία παράσταση σήμερα (Δευτέρα 4 Μαρτίου) την ίδια ώρα 8. 30 μ.μ......


Ζητάμε συγνώμη για άλλη μία φορά για την ταλαιπωρία ορισμένων. Θα παρακαλούσαμε να δείξετε κατανόηση διότι ο χώρος είναι μικρός και η αγάπη σας όπως αποδεικνύεται πολύ μεγάλη! Σας ευχαριστούμε όλους θερμά που στηρίζετε τη Θεατρική Ομάδα με την παρουσία σας και το χειροκρότημα σας. Θα σας ανταμείψουμε δίνοντας και αύριο τον καλύτερό μας εαυτό!

Για τη Θεατρική Ομάδα 
του Πολιτιστικού και Μορφωτικού 
Συλλόγου"Το Αιτωλικό"

Ο Έφορος της Θεατρικής Ομάδας
Αντώνης Χαραλάμπους

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μια εξαιρετική παράσταση στο συνολό της. «Ο Λεπρέντης» είναι μια κωμωδία που, όπως ο Κώστας Γεωργουσόπουλος έχει γράψει, «ξεσκεπάζει την ανηθικότητα του πλούτου σχετικά με τα ερωτικά. Ο πλούσιος Έλληνας που επέστρεψε μετά την Επανάσταση (εν ασφαλεία πια) αφού στέγνωσε τα εμπορεία της Ευρώπης φτιάχνοντας το μπαγιόκο του, στερημένος από ερωτική εμπειρία αγοράζει νεαρά κορίτσια, παζαρεύει τον έρωτα, και τον γάμο, ποντάροντας στη φτώχεια, στη στέρηση και στην ορφάνια».
Αξίζει πραγματικά να την δούν όσοι δεν μπόρεσαν. Συγχαρητήρια στα παιδιά της Θεατρικής Ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου.