Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Στα καλύτερα προϊόντα του κόσμου το αυγοτάραχο Αιτωλικού!


Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η θετική είδηση των τελευταίων ημερών όσον αφορά την ανταπόκριση που έχουν τα Ελληνικά Προϊόντα τα οποία ακολουθούν τους κανόνες της αγοράς . Το Ελληνικό χαβιάρι και συγκεκριμένα το Αυγοτάραχο Τρικαλινός επιλέχτηκε απο τον σπουδαιότερο Σεφ του πλανήτη κ. Ferran Adria, ως ένα απο τα 30 καλύτερα προϊόντα του κόσμου . Ο διεθνούς φήμης Σεφ που προτιμάει το Αυγοτάραχο Τρικαλινός για τα πιάτα του στο διάσημο El Bulli έστειλε στις πελάδες που βρίσκονται στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό...... τη φωτογράφο και συνεργάτιδά του, κ. Hannah Collins η οποία αποτύπωσε την διαδικασία συλλογής, επεξεργασίας και τυποποίησης του «Ελληνικού Χρυσού» και στην συνέχεια μετέφερε την εμπειρία της στο Βιβλίο Fragile Feast,Routes to Ferran Adria. Στην εισαγωγή για το Αυγοτάραχο του Ζαφείρη Τρικαλινού υπάρχει και η φωτογραφία της Ακρόπολης. «Η Ελλάδα έχει την δική της θετική εικόνα, το δικό της άρωμα και την δική της γεύση» τόνισε στο Agroschannel ο Ζαφείρης Τρικαλινός. «Για εμάς η αναγνώριση αυτή είναι μια επιβράβευση της προσπαθειάς μας αλλά και τα συναισθήματα που ένιωσα όταν είδα τον γαλανό ουρανό με την Ακρόπολη μέσα σε ένα βιβλίο που θα το διαβάσει όλος ο πλανήτης δεν περιγράφονται» κατέληξε .

agroschannel.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα. Σε διαφορετική περίπτωση θα διαγράφονται. Ανώνυμα σχόλια δεν γίνονται δεκτά.