Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Πάνος – Γυφτιά - Μαρία


Δήμαρχε, τον γέλασες το φίλο Καραδήμα του είπες χαρές για σε έχω πολλές μα στις Μαρίας τη ποδιά κατάθεσες τα όπλα. Θα τελειώσει ο καιρός και πάλι θα καλέσεις γνωστούς, φίλους , παρατρεχάμενους και Καραδήμα δε θάχεις μα θάχεις για καμάρι σου τη Μαρία τη χωριάτα. Ούτε το χρήμα το ρευστό του Χρήστου δε σε σώζει που ψώνισε όλη τη γυφτιά, που όπως το......

λες και συ είναι καλά παιδιά. Αυτός στην κάλπη σου φερε το γύφτικο λεφούσι και συ σωστά την έχρισες αφέντρα τη Μαρία. Και τώρα που οι γύφτοι ξέρουνε πως σ` έχουν προστάτη, αυτό που δεν κατόρθωσε ο Ιμπραήμ με την Τουρκιά, οι γύφτοι θάναι αυτοί που τ` Αντλικό του Λιακατά στα πόδια τους θα πέση και συ θα λες είναι καλά παιδιά.

Υ.Γ.1 Ο θίασος ο δεύτερος την έχεσε τη Φούντα κυριολεκτικά τη σκάτωσε που λίγη τσίπα αν έχει, η φυγή και όχι η μήνυση τη σώζει.

Υ.Γ.2 Ο κύριος των 1500€ γνωρίζει από τη Μαριώ οτι στην Αναταλική γέφυρα επί δίμηνο σε τρία σημεία η ύδρευση είναι σπασμένη και η κυρία ποιεί την νύσσα.

Υ.Γ.3 Έρανο άρχισαν στο Αιτωλικό για να συγκεντρώσουν χρήματα για το πανηγύρι, αφού η κυρία Φούντα αδιαφορεί. Πάνο μου, χρόνια πολλά και να χαίρεσαι τους αντιδημάρχους σου.
Κ.Μ.
X-Αντλικού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: